Select Page

Les regidories de Joventut i Platges són les encarregades de posar en marxa este programa estiuenc que tindrà com a eix principal el tema del Mediterrani. Jaime Sellés des de Platges considera important l’elecció d’esta temàtica “el nostre mar que ens unix i que és bressol de cultures serà el lema que centre totes les activitats”. La platja de La Roda és el lloc triat on s’ubica la pèrgola en què es realitzaran les activitats amb monitors de l’Institut d’Ecologia del Litoral. “Este projecte d’animació es configura com un complement a l’oferta turística per a oferir oci i temps lliure a jóvens i majors” concreta Sellés explicant que s’ha programat un espai lúdic creatiu de 17.30 a 20.30 h amb tallers; es podrà trobar una biblioplatja i ludoteca; un curs de tai-chi de 20.30 a 21.30h i cada divendres s’oferirà en l’auditori Sant Pere cine en la platja a les 22h.
El regidor de Joventut, Sebastián Gómez,  per la seua banda ha recordat que són totes les activitats lliures i gratuïtes “i una programació més de les moltes que l’Ajuntament oferix a turistes i residents en l’estiu”.

Pin It on Pinterest