Select Page

Segons Lloret “es crea esta regidoria pel fet que estem davant d’una de les èpoques més dures dels últims anys, econòmicament parlant”. Gràcies al departament “Agència d’ocupació i desenvolupament local”, ubicat en la Casa de l’Aigua que està en el carrer Pont de Moncau, es vol donar solucions a les persones d’Altea que estan desocupades, i que actualment són més de 2.000.
Es pretén, per això, posar en marxa iniciatives per a donar a conéixer esta agència d’ocupació i informar de tots els servicis que s’oferixen.
Vigela Lloret anuncia que “es realitzarà una campanya publicitària per a resoldre problemes tan seriosos com la falta d’ocupació i també per a informar de la formació a què poden accedir els desocupats”. Un dels projectes que comença este dijous és un programa de ràdio en l’emissora municipal, Ràdio Altea, en el qual es donaran a conéixer tots estes iniciatives de l’agència. La pròpia regidora, Vigela Lloret i una de les responsables d’esta àrea, Paqui Cortés, aclariran els dubtes dels oients oferint solucions als diferents problemes que es puguen trobar en la busca d’ocupació. El programa s’emetrà en directe a les 13.00 hores en el 107.6 i en www.radioaltea.com.


En definitiva, Lloret conclou afirmant que “es vol ajudar als alteans que hui en dia necessiten un treball, i també per mitjà de plans d’empresa a les persones que volen posar en marxa un negoci per a donar-los a conéixer totes les subvencions que existixen per a crear empreses”.

Pin It on Pinterest