Select Page

 L’equip alteano, amb el seu president Vicente Ivars i el seu tècnic Alejandro Esteve al cap, van rebre un merescut homenatge després del seu recent i brillant ascens a la Tercera Divisió. La pràctica totalitat de la plantilla, entrenadores i organigrama del Club, van rebre una placa personal de l’èxit esportiu i tant l’Ajuntament d’Altea com la UD Altea, van intercanviar unes plaques commemoratives d’agraïment mutu.
En l’apartat de discursos, el primer a prendre la paraula va ser l’alcalde, Miguel Ortiz, que va felicitar a tot l’equip  per la seua magnífica temporada realitzada “vull agrair el vostre esforç per aconseguir un èxit inoblidable, no sols pel futbol, sinó també pel vaig poblar d’Altea i el nostre esport en general. Heu aconseguit tornar a prendre-li el pols a l’afició al futbol que sempre ha existit a Altea. Així com el bon ambient que s’ha viscut durant la promoció es puga a més traslladar de cara a la pròxima temporada”. Ortiz va recordar també el moment d’incertesa pel passa actualment la UD Altea a pesar de l’ascens, al no comptar encara amb una Junta Directiva que es faça càrrec del projecte de cara a la següent temporada “no és un moment senzill per a la UD Altea, entre tots intentarem tirar una mà per a eixir avant, perquè estos fets puguen romandre en la retina dels alteanos durant molts anys”va concloure l’alcalde.
El president de l’entitat, Vicente Ivars, va agrair l’esforç de tot el club i emocionat va declarar “l’agraïment pel treball de tots els components del club i el suport de l’Ajuntament d’Altea ja que sense això, este èxit no haguera sigut possible”.
El regidor d’Esports va concloure l’acte mostrant igualment el suport incondicional de la regidoria al club i els va felicitar pel seu ascens “des de l’Ajuntament a pesar de la difícil situació econòmica, comptàreu amb el suport en tot el que necessiteu perquè el Club, des dels més menuts fins a vosaltres, podeu aconseguir totes les vostres metes”.

Pin It on Pinterest