Select Page

El Partit Socialista d’Altea ha inclòs en el seu programa electoral la creació un nou Gimnàs Municipal per a així incrementar els servicis esportius alteans. La nova iniciativa ha sigut presentada hui per l’actual alcalde i candidat a la reelecció, Andrés Ripoll, i el secretari general del partit i número 2 de la llista electoral, Eloy Hidalgo.
El projecte socialista proposa que el gimnàs compte amb “fitness, aeròbic, step, sala de musculació, cicle indor, cafeteria i Spa”, ha explicat el candidat a l’alcaldia. A més, també es pretén adequar i arreglar la piscina municipal per a unir els seus servicis amb la nova instal·lació esportiva.
Per a Ripoll, és un projecte “necessari” per al municipi ja que “hi ha molta demanda”. En este sentit, ha afirmat que “hem d’ampliar les instal·lacions esportives per a donar el millor servici a tots els esportistes del nostre poble”.
 Ripoll també ha recordat multitud de projectes que s’han executat durant esta legislatura per a millorar les instal·lacions esportives sumant una inversió total d’1.980.000 euros. “Instal·lem plaques solars en la piscina; la xarxa de sanejament en la Ciutat Esportiva; aconseguim l’enganxall de llum per al camp de futbol enfront d’un alternador de gasoil que consumia molt i que ens va deixar el PP o les millores en els vestuaris han aconseguit que les instal·lacions estiguen en bones condicions”, ha afirmat el primer edil.
Així mateix, Eloy Hidalgo ha matisat que des del PSOE “sempre hem cregut que l’esport és un dret i hem apostat durant la nostra gestió per l’esport base i per a tots” i així “s’ha vist reflectit en les nostres actuacions durant estos quatres anys”.
El nou programa electoral socialista inclou més propostes esportives per al municipi com: reconstituir el Consell Municipal d’Esports; reservar terrenys del PGOU per a ampliar la zona esportiva; apostar per la formació esportiva dels monitors; adequar un itinerari segur per a ser utilitzat per les Escoles Municipals de Ciclisme; construir les pistes de pàdel i vestuaris en el complex esportiu Joan Montiel d’Altea la Vella; executar carrils bici; continuar millorant totes les instal·lacions esportives municipals; fomentar i adequar les activitats esportives per a persones amb discapacitat; crear la figura d’un gestor que programe activitats esportives i d’oci per a totes les edats; ampliar l’horari d’obertura de les instal·lacions; fomentar i promoure les subvencions individualitzades garantint la igualtat d’oportunitats o la construcció d’un Skate Park i d’un Rocòdrom, entre altres iniciatives.
Tant Ripoll com Hidalgo han demanat el vot de la ciutadania perquè “hem complit amb tots els esportistes i junts farem més per l’esport i per Altea”.

Pin It on Pinterest