Select Page

L’objectiu dels socialistes és instar a la Generalitat Valenciana a què s’implique en este projecte per al municipi i aconseguir així que siga una realitat si guanyen les eleccions del pròxim dia 22 de maig.
Per al cap de llista del PSOE i actual alcalde, Andrés Ripoll, “és una infraestructura necessària per a la població escolar que tenim” ja que “volem que estiga en les millors condicions possibles”.
En este sentit, la candidata número 3 i actual regidora d’Educació, Pepa Perlés, va afirmar que “la creació d’un nou Institut és una de les nostres prioritats i ens fa falta” i va recordar que a causa de la demanda escolar “ja hi ha un barracó en l’Institut Altaia”. A més, Perlés va puntualitzar que l’equip de Govern socialista ja ha aconseguit que “ens incloguen en el mapa escolar per a fer un nou col·legi d’Infantil i Primària i continuarem lluitant perquè la conselleria d’Educació faça esta obra el més ràpidament possible”.
Respecte a altres propostes en matèria educativa, el PSOE aposta per la creació d’una Ludoteca Municipal, un Parc d’Educació Vial, preservar les infraestructures de tots els centres educatius i mantindre les subvencions escolars, entre altres mesures.
L’acte va congregar a multitud d’alteanos i alteanas interessats a conéixer el programa electoral socialista i es va convertir en una jornada ludicofestiva on “els més menuts van disfrutar d’un dia agradable i divertit mentres que els seus pares van poder traslladar-nos els seus suggeriments”, va apuntar Perlés. A més, l’edil va recordar que el PSOE està format per “persones a qui ens interessa escoltar el que el poble ha de dir i el que pretenem amb este tipus d’actes és estar a l’abast de la ciutadania”.
Durant la jornada, Andrés Ripoll va subratllar que el Partit Socialista és “la millor opció per a Altea” i va remarcar que en els seus quatre anys al front de l’Ajuntament “s’han executat millores en tots els centres escolars del municipi”.
Tota la candidatura socialista va assistir als jocs infantils que s’engloben dins de les activitats han programat durant la campanya electoral.


 


 

Pin It on Pinterest