Select Page

Andrés Ripoll: la nova ubicació permetrà “estar més prop de tots els ciutadans i ciutadanes”



El passat dimarts dia 18 d´abril es va inaugurar la nova seu electoral del PSPV-PSOE d’Altea on es va comptar amb la presència d’unes 200 persones que van estar al costat de l’actual Alcalde i candidat a la reelecció, Andrés Ripoll. A les 20 hores es va iniciar l’acte, en el local número 25 de l’avinguda Jaume I, on també van assistir el secretari general de la Subdelegació del Govern a Alacant, José Pérez Grau, el secretari general del PSOE alteà, Eloy Hidalgo, el secretari de mobilització i actes Públics, Josué Mozo, l’actual Regidora i candidata a les Corts Valencianes per Alacant, Verónica López, junt a la resta de components que conforma la candidatura alteana i un nombrós grup d’afiliats i simpatitzants socialistes.
En el seu discurs, Andrés Ripoll va afirmar que l’objectiu de la nova seu és “estar més prop de tots els ciutadans i ciutadanes”. En este sentit, va animar a tota la població a què visite el local per a “treballar amb nosaltres o aportar les seues idees”. Ripoll va qualificar la nova ubicació com a “pròxima” pel seu enclavament dins del municipi i va recordar que servirà per a “escoltar a la ciutadania i explicar tots els nostres projectes de futur”.
“Tenim il·lusió, ganes de treballar per a continuar millorant el nostre poble i, entre tots, podem aconseguir-ho”, va finalitzar el primer edil socialista.
Per al Secretari de Mobilització i Actes Públics, la seu servirà per a “facilitar tota la informació i resoldre els dubtes de la ciutadania sobre distints aspectes com el vot per correu. A més, facilitarà el contacte directe amb Andrés Ripoll ja que serà la persona central d’esta seu electoral on el ciutadà podrà compartir amb ell el seu temps o debatre els assumptes que vulguen”.
Per la seua banda, Verónica López va manifestar la seua satisfacció pel suport dels presents a Andrés Ripoll. López, va afegir que “amb este candidat pareix que les expectatives estan més que cobertes de cara al 22 de maig”, i va voler agrair a tots els simpatitzants el seu “compromís”  desitjant que la nova seu es convertisca en un “continu flux de visitants on es puguen manifestar les idees que tenim per a la pròxima legislatura” i on comproven que “Andrés és la millor opció per a Altea.

Pin It on Pinterest