Select Page

Les regidories de Comerç i Sanitat han organitzat un curs de manipulador d’aliments dirigit a persones desocupades que tindrà lloc el dimecres 13 d’abril; així ho han donat a conéixer els responsables de les esmentades àrees, Miquel Zaragoza i Gemma Córcoles.
Segons les dades aportades per l’edil de Comerç, el curs serà impartit per “Siggo Qualigest” i al finalitzar el mateix s’emetrà certificat als assistents. La inscripció es durà a terme a l’Oficina de Comerç –C/ Pont de Moncau 29- del 4 al 8 d’abril i per a materialitzar-la s’haurà d’aportar una fotocòpia del DNI i la targeta del SERVEF actualitzada.
Des de Comerç, Zaragoza ha explicat que “el curs s’ha organitzat en estes dates perquè està pròxima la Setmana Santa i amb ella algunes persones desocupades podran optar a una ocupació tenint en possessió el carnet de manipulador d’aliments”.
Per la seua banda, l’edil de Sanitat, Gemma Córcoles, ha indicat que la inscripció en el curs és gratuïta. Córcoles ha recordat que el certificat de manipulador d’aliments en necessari en moltes ocupacions i amb l’obtenció del mateix es tindrà l’oportunitat de treballar en distints sectors, com per exemple la restauració, un comerç alimentari, un menjador escolar, etc.
Per a concloure, la regidora ha informat que “si la inscripció és molt nombrosa, intentarem fer algun curs més”.

Pin It on Pinterest