Select Page

Divendres passat 4 de març es va celebrar a Palau Altea la fase final del V Concurs d’Interpretació organitzat pel Conservatori Professional d’Altea. La jove Paula Orozco va ser la que va rebre la Menció d’Honor en l’esmentat concurs, a més en la categoria C, el primer premi va ser per a Marta Guarinos; en categoria B, Angela Martínez; categoria A, Paula Orozco. Els accèssit respectivament van ser per a: Luis G. Díaz; Marina Borja i Pau Urios Llorens.
El regidor de Cultura, Miquel Zaragoza, ha detallat que “a les 18:00 h. de la vesprada es van iniciar les audicions dels finalistes de cada una de les distintes categories i va finalitzar amb l’actuació dels premiats de l’edició anterior Ena Coral i Ramón Gallardo, com a novetats esta edició va comptar amb vídeos de presentació, entrevistes als participants i retransmissió en directe per internet”.
El tribunal compost per 6 professors del conservatori “va tindre una difícil tasca a l’hora de qualificar les actuacions, donat el gran nivell oferit per tots els participants” comenta Zaragoza destacant “l’esdeveniment va ser seguit en directe per unes 400 persones, xifra que demostra la gran afició que hi ha per la música en el nostre poble i de la gran labor que realitza el Conservatori en pro de l’ensenyança musical”.
Des del Conservatori s’agraïx la col·laboració en l’organització del dit esdeveniment a Pibe’s Vídeo, PalauAltea, Biblioteca Municipal d’Altea, Ràdio Altea, Caixaltea i AMPA del Conservatori, també agrair a la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altea, que va estar representat pel Regidor de Cultura Miquel Zaragoza i la regidora d’Educació Pepa Perles.
  

Pin It on Pinterest