Select Page

El bon temps i la nombrosa participació fan que les festes del Crist transcórreguen amb èxit


Massiva ha sigut la participació de la ciutadania en les Festes del Santíssim Crist de la Salut que acabaven ahir dilluns amb el nomenament de la nova comissió de Festes; comissió 2012 que té al front com a clavari i clavària a Javier Roy i Mavi Pérez. Entre els participants en els diferents actes han estat les autoritats civils i militars del municipi.


El nomenament de la nova Comissió de Festes, al concloure la missa de Difunts que es va celebrar en el dia d’ahir, marca el tret d’eixida per a les festes patronals d’Altea la Vella 2012. Unes festes que enguany han comptat amb una nombrosa participació de la ciutadania, en part pel bon temps de què s’ha disfrutat en els dies principals de celebració, però sobretot, per l’esforç que ha fet la Comissió de Festes 2011 presidida per Juan Pérez i Ana María Pérez –Clavaris-, i Jaime Moltó i Ana María Riera -Clavaris d’Honor-, per oferir activitats destinades a tots els públics.
Com és habitual, les missa i la Processó del Crist han sigut els actes més concorreguts, però també la revetla del dissabte, amb l’orquestra “L’Óxido”, la “Entrà de la Murta”, el matí infantil, la paella gegant i la “coca a la llumà”, castell de focs artificials, entre altres, han gaudit d’una quantiosa participació veïnal. Assistència a què no han faltat les autoritats municipals, tant civils com militars. L’alcalde, Andrés Ripoll i la regidora de Festes, Pepa Perles, han estat al capdavant de la comitiva d’autoritats.

Pin It on Pinterest