Select Page

La regidora d’Igualtat, Gemma Córcoles i la presidenta de l’Associació d’Ames de Casa d’Altea, Paqui Galera, han donat a conéixer el programa d’activitats previst per a commemorar el Dia de la Dona Treballadora, que se celebra el 8 de març. Dia en què tindrà lloc una Trobada de Dones al Centre Social que donarà inici a les 10:00h amb una recepció i desdejuni per a les inscrites i conclourà amb un dinar a les 14:00h, al mateix Centre.
Segons ha explicat l’edil d’àrea, “la regidoria d’Igualtat no participarà enguany en la trobada comarcal de dones. El motiu d’això és que com és una activitat en què només poden participar 50 dones, perquè creiem que discrimina a les que volen anar i per qüestió de quota no poden fer-ho”. “He parlat amb les associacions d’Ames de Casa d’Altea i Altea la Vella i estan d’acord en què es faça la trobada a Altea”, ha apuntat Córcoles.
Com ha indicat Gemma Córcoles, les activitats comencen el 8 de març, dia en què es commemora el Dia de la Dona Treballadora amb la Trobada de Dones d’Altea, que tindrà lloc al Centre Social amb un nombre il·limitat de places. Durant la trobada es podrà disfrutar d’una exposició de treballs realitzats per l’Associació d’Ames de Casa d’Altea. A les 10:00h s’oferirà una recepció i desdejuni i a les 10:30h es procedirà al repartiment de tallers de Risoterapia, Taichí, Automaquillatge i Decoració de Llar. Este últim taller serà impartit per les Ames de Casa d’Altea i cada un dels tallers tindrà una duració d’hora i mitja, per la qual cosa cada dona participant podrà inscriure’s en dos tallers. Al concloure estos, tindrà lloc el menjar en la cafeteria del Centre Social. “El preu per a assistir a la trobada és de 6€, que correspon només al menjar, a diferència dels últims anys que el preu ha sigut de 10€”, ha matisat la regidora.
La següent activitat prevista tindrà lloc el 9 de març a Palau Altea amb l’exposició “Dones Art”, oferida per l’Associació Artística de Dones de Benidorm, a les 20:30h.
El 10 de març a les 10:00h al Centre Social tindrà lloc “El Desdejuni de la Igualtat, per a una participació igualitària de dones i hòmens. Este taller està dirigit a persones que, per la seua activitat professional o participació social, estan vinculades a espais en què es desenvolupa la Llei d’Igualtat”; ha comentat la responsable municipal d’Igualtat, qui ha afegit, “des del Departament ens estem posant en contacte amb empresaris i empresàries en les empreses de la qual estan començant a aplicar el Pla d’Igualda per a expliquen els aspectes positius i negatius si els haguera”.
També el 10 de març, però a les 21:00h, al Centre Social es projectarà la pel·lícula “The Holiday”, interpretada per Kate Winslet, Cameron Diaz i Jude Law.
Per al 17 de març l’Associació d’Ames de Casa d’Altea ha organitzat una excursió a València amb visita a les Falles i Mascletà. Activitat que compta amb la col·laboració de la Regidoria.
El dia 21, també l’Associació d’Ames de Casa d’Altea durà a terme un Taller de Reciclatge, que tindrà lloc a la seu de l’associació.
I finalment, el programa d’activitats conclourà el 24 de març amb un taller al Centre Social a les 19:00h, denominat “Ser dona hui: liderant en femení”, organitzat per Intecoach.
Respecte a les activitats organitzades per l’Associació d’Ames de Casa d’Altea, Paqui Galera ha indicat que el Taller de Decoració de Llar serà impartit per Marisol Ferrer i el Taller de Reciclatge l’oferirà Paloma Salas. L’assistència a ambdós tallers és gratuïta i la inscripció per a estos es materialitzarà en l’Associació, igual que per al viatge a València.
En el cas de la resta d’activitats, la inscripció es durà a terme al Centre Social des de hui mateix, en horari de 09:00 a 21:00h. 

Pin It on Pinterest