Select Page

La regidoria de Joventut informa de la celebració d’un curs d’Animador Juvenil, destinat a jóvens d’entre 18 i 35 anys pertanyents als municipis de l’agrupació Jove’s Marina Baixa, entre els que es troba Altea. El curs, que és de caràcter gratuït, té un període d’inscripció del 9 al 25 de febrer i la mateixa es cursarà en l’Àrea de Joventut i Esports amb seu al Palau dels Esports.


Segons les dades aportades per l’edil d’àrea, Eloy Hidalgo, per a accedir al curs d’animador serà necessari complir almenys un dels requisits següents: estar en possessió del Certificat de Monitor de Temps Lliure Infantil i Juvenil; o, ser major d’edat, en la data d’inici del curs, i acreditar una experiència pràctica i continuada com a col·laborador en activitats d’oci i tempo lliure al llarg dels dos anys anteriors –com a mínim-.
A més, els participants hauran de presentar còpia del seu DNI, omplir una fitxa d’inscripció i firmar un compromís d’assistència i compliment dels requisits que s’establisquen per a la realització del curs.
El curs, que comprén 225 hores, es desenvoluparà els dissabtes des de 5 de març al 12 de novembre –excepte juliol i agost-.
Per a més informació telefonar al 965 84 13 34 o enviar un e-mail a atjuventud@cv.gva.es .

Pin It on Pinterest