Select Page

Palau Altea acull esta coneguda obra este divendres 28 de gener a les 20.30h


“Todos eran mis hijos” és l’obra d’Arthur Miller que arriba este divendres a Palau Altea i que compta amb l’actuació de coneguts actors com Carlos Hipólito, Gloria Muñoz, Fran Perea, Manuela Velasco, Jorge Bosch, Alberto Castrillo-Ferrer, Ainoa Santamaría, etc. Amb la direcció de Claudio Tolcachir l’obra es desenvolupa en l’època posterior a la Segona Guerra Mundial i les circumstàncies de la família Keller. La peça obri amb el descobriment del tronc partit que homenatjava el fill dels Keller, Larry, desaparegut durant la guerra, i continua amb l’aparició de l’antiga promesa del mateix, Ann, que ara planeja casar-se amb el germà que sí que va tornar de la guerra, Chris. Els Keller són una família respectada després que l’empresari Keller fóra exonerat en un juí per negligència a l’entregar certes peces defectuoses a l’exèrcit i provocar així la mort de diversos pilots: estes morts les càrrega el pare d’Ann, soci en aquell moment dels Keller.
“Es tracta d’una obra que desplega en la seua sorprenent trama una actualitat aclaparadora” ha comentat el regidor de Cultura, Miquel Zaragoza, afegint, a més, que “és una d’eixes meravelles de Miller que ens fan tornar a qüestionar els valors més bàsics d’una societat que pareix haver-los oblidat fa molt, i si bé l’època en què transcorre ens remet al passat, el debat moral a què ens sotmet ens col·loca irremeiablement en el present”.

Pin It on Pinterest