Select Page

Dilluns passat 27 de setembre es donava el senyal d’eixida a la ciutat francesa Les Sables d’Olonne, amb un total de 90 regatistes participants embarcats en esta aventura transatlàntica en solitari. El regatista del Club Nàutic d’Altea, Carlos Olsson, forma part de la flota dels vaixells de Sèrie amb l’embarcació “Bridges to the Sea”, un Pogo 2.

En el sisé dia de regata, el comité organitzador es va veure obligat a recomanar als participants que buscaren refugi en el pas del golf de Biscaia, a causa de la previsió meteorològica de 30-50 nusos al llarg del cap de setmana. El diumenge, després de reavaluar la predicció, la flota va poder reprendre el trajecte que havien deixat de costat després de veure’s obligats a refugiar-se en diferents ports de la zona de Finisterre.

Durant els últims tres dies, Olsson ha remuntat la seua 42 posició inicial, situant-se hui entre els primers 15 vaixells de la flota de Sèrie.

Després de més de 1000 milles recorregudes, la flota es troba ja en el tram final d’aquesta primera etapa, que té com a recorregut Les Sables d’Olonne – Santa Cruz de la Palma; mentre que els quatre vaixells més capdavanters de la categoria Prototip es troben ja en el port de destinació.

Una vegada completada aquesta primera etapa, la flota farà una parada de quinze dies per a després embarcar-se en el trajecte principal de la regata, 2700 milles amb rumb a l’illa de Guadeloupe al Carib.

A través del següent enllaç (http://minitransat.geovoile.com/2021/tracker/) es pot seguir el trajecte de Carlos Olsson a bord de Bridges to the Sea 691, sota la categoria de Sèrie.

Pin It on Pinterest