Select Page

El sorteig de la Loteria Primitiva d’ahir dijous 20 de gener ha portat la sort fins a Altea. Dels tres bitllets encertants amb la combinació guanyadora que s’han registrat al llarg del territori nacional, un correspon al segellat en el despatx receptor de Loteries i Apostes de l’Estat que té la Papereria Lloret en El carrer Garganes núm. 8. Els números de la combinació guanyadora són el 12, 18, 19, 29, 30 i 40 i cada un dels tres bitllets agraciats rebrà un premi de 2.909.672€.


 


Es tracta d’un premi de primera categoria el venut per les empleades del dit comerç, però no l’únic que ha donat este despatx en el que porta funcionant. Com ha declarat la responsable del negoci a Alteadigital, “a primera hora del matí un client m’ha cridat i donat la notícia, però fins que no m’ho han comunicat oficialment des de la delegació d’Alacant no m’ho he cregut realment. Estem molt contentes d’haver donat este premi tan important. No sabem qui és l’agraciat i imaginem que amb la quantitat de diners que és no es presentarà ací per a dir-ho llevat que no haja comprovat el bitllet i es trobe amb el premi per sorpresa”.


 


Amb nombroses felicitacions per part dels usuaris de l’establiment està transcorrent el matí en la Papereria Lloret d’Altea, que hui ha obert les seues portes amb satisfacció per este important premi que ha atorgat.


 

Pin It on Pinterest