Select Page

La Confederació Hidrogràfica del Xúquer està procedint a l’adequació hidràulica i mediambiental de diversos barrancs d’Altea. Així ho ha donat a conéixer el regidor de Medi Ambient, Santiago Ronda, indicant que s’ha començat pel barranc de l’Olla i el de Campomanes. “Estes obres s’estan desenvolupant gràcies a la gestió d’este equip de govern” puntualitza ronda el qual manifesta haver estat molt pendent de les negociacions perquè la Confederació acceptara les actuacions. Una vegada que s’haja finalitzat la neteja en el barranc de Campomanes, es continuarà en Barranquet, Els Arcs i Garroferet.


“Hem de tindre en compte que s’han produït pluges tempestuoses i temporals en els passats anys i entenem que és necessària la neteja dels barrancs així com el que la Confederació es fera càrrec d’açò és una bona notícia perquè els barrancs són competència seua” comenta ronda.
A finals de setembre es va donar inici a les actuacions en el barranc de l’Olla amb quatre operaris que són coordinats per l’empresa encarregada, Tragsa. Les tasques que es duen a terme són retirada selectiva de canya i pins secs així com arrossegaments de terra que puguen taponar els llits dels barrancs.

Pin It on Pinterest