Select Page

El cost de l’actuació ascendix a 240.000€ i va a càrrec del 2n Pla E


L’alcalde i el regidor d’Esports, acompanyats d’alguns dels edils de l’Equip de Govern, han visitat este matí les obres de millora que s’estan executant en les instal·lacions de la piscina municipal amb cost al 2n Pla E del Govern de la nació. En el transcurs de la visita, el primer edil, Andrés Ripoll, ha explicat que esta és una de les 14 obres que el Pla E 2011 té previstes per a Altea, amb un muntant global d’inversió de 2,5 milions d’euros. Segons els detalls aportats per Eloy Hidalgo, responsable d’Esports, amb esta actuació s’aconseguirà un important estalvi energètic, a més de la renovació de vestuaris i lavabos annexes a la piscina.
“Per a l’Equip de Govern Socialista és una tremenda satisfacció el poder visitar unes obres tan esperades per part de moltíssims ciutadans, ja que gran part dels suggeriments que havíem rebut en l’àrea de Joventut i Esports estaven relacionades amb la piscina, ha comentat el regidor d’Esports. Eloy Hidalgo ha indicat a més, que “la piscina i els vestuaris tenien greus carències quant a la climatització i el consum energètic era molt elevat, per la qual cosa l’Equip de Govern s’ha preocupat de donar solució als suggeriments rebuts dels usuaris. Fruit de la labor de l’Equip de Govern i el finançament del Govern de José Luis Rodríguez Zapatero, hui podem visitar unes obres en què es pretén reformar totalment els vestuaris de la piscina municipal perquè la distribució siga més adequada i l’equipament siga d’una qualitat infinitament superior a la que hi havia”.
El regidor ha continuat la seua intervenció aportant detalls del projecte com és per exemple la instal·lació d’unes plaques solars per al calfament de l’aigua de la piscina; la qual cosa permetrà la reducció en un percentatge molt elevat del consum de gasoil. Estalvi energètic que es veurà afavorit amb una altra millora de l’actuació proposada per l’empresa adjudicatària, Acualbir, consistent en la instal·lació d’una manta tèrmica que cobrirà la piscina a la nit per a evita el refredament de l’aigua.
Eloy Hidalgo ha conclòs la seua intervenció manifestant la satisfacció de l’Equip de Govern per “complir amb les demandes dels ciutadans, dotem al poble d’unes infraestructures de molta major qualitat i a més aconseguim estalviar tant econòmicament com en emissions de CO2 al medi ambient”.
Per la seua banda, l’alcalde, Andrés Ripoll ha reiterat la complaença mostrada per l’edil d’Esports i ha recordat que “l’Equip de Govern continua realitzant millores en les instal·lacions esportives del municipi”. Ripoll ha fonamentat la inversió en l’objectiu d’estalvi que el seu equip ha tingut en compte a l’hora de proposar les inversions del 2n Pla E i ha posat com a exemple el canvi de lluminàries presentat fa algunes setmanes.
Respecte al cost del projecte, Andrés Ripoll ha concretat que este ascendix a 240.000€ i inclou la redacció del projecte i l’execució d’obra amb el nou IVA del 18%.
El temps previst d’execució de les obres és de tres mesos, a pesar d’això, les instal·lacions de la piscina continuen funcionant ja que s’ha dissenyat un pla de treball que permet no tancar les mateixes.

Pin It on Pinterest