Select Page

Més de 1.000 alumnes dels 5 centres públics d’ensenyança alteans que es troben cursant de segon a sext de Primària disfrutaran, durant el mes de novembre, d’una classe pràctica de Seguretat Viària gràcies a la unitat mòbil que la DGT ha instal·lat a Vil·la Gadea; així ho han donat a conéixer l’edil d’Educació, Pepa Perles i la de Seguretat Ciutadana, Patricia Mora durant la seua visita al circuit.


Com ha explicat la responsable municipal d’Educació, “esta era una activitat que sol·licitem a la Direcció General de Trànsit i que ens ha concedit per a tot el mes de novembre”. “Esta és una manera que tenen els xiquets de familiaritzar-se amb la seguretat viària d’una manera pràctica”, ha afegit Perlés. La regidora també ha indicat que la coordinació de l’activitat ha sigut duta a terme amb la participació de la direcció de tots els centres escolars, a més de la Policia Local i les regidories implicades.


Per la seua banda, la regidora de Trànsit i Seguretat Ciutadana, Patricia Mora ha comentat que la unitat mòbil està dirigida per un monitor especialitzat en educació viària, que serà qui impartirà els seus coneixements en cada jornada.


Per a emplaçar la unitat s’ha triat una de les zones d’aparcament de Vil·la Gadea, ja que és en les instal·lacions de Vil·la Ángeles on es troba ubicada la seu de la Policia Local, qui oferirà als alumnes participants activitats alternatives, com per exemple una visita a les dependències, a la unitat d’atestats o els propis cotxes d’este Cos de Seguretat local, segons els detalls aportats per Mora.


Tant des d’Educació com des de Seguretat Ciutadana, els seus responsables han tingut paraules d’agraïment cap a la DGT per oferir als alumnes d’Altea la possibilitat de disfrutar d’una nova experiència que ampliarà els seus coneixements en un tema tan important com el de l’Educació Viària.

Pin It on Pinterest