Select Page

Amb motiu del centenari del naixement del poeta Miguel Hernández, la Biblioteca Municipal ha editat un butlletí informatiu amb bibliografia de l’escriptor. En el mencionat butlletí s’inclouen referències de tot el material existent en els centres d’Altea i Altea la Vella sobre la vida i obra de Miguel Hernández. Tot este material està en préstec a domicili a disposició de tots els usuaris de la Xarxa de Lectura de la Comunitat Valenciana.
El butlletí està dividit en les obres escrites per ell, les adaptacions per a xiquets i en els estudis biogràfics del poeta. Des de les biblioteques municipals alteanes es compta a més amb altres suports com és el DVD on trobem la sèrie realitzada per TVE sobre la vida del poeta i amb el magnífic CD que el cantautor Joan Manuel Serrat ha gravat recentment

Pin It on Pinterest