Select Page

El regidor de medi ambient i diversos tècnics acudixen la demostració d’una maquina “lleva-xiclets”


L’edil de Medi Ambient, Santiago Ronda, ha valorat molt positivament la xicoteta campanya de conscienciació que s’ha realitzat estos dos dimarts en el mercat ambulant de verdures del carrer Filharmònica, en el lloc facilitat per la regidoria, l’empresa que en l’actualitat recicla els residus d’oli repartia sabons realitzats amb l’oli arreplegat.
Ronda ha explicat que encara que inicialment la idea era que qui portara una botelleta d’oli usat per a ser reciclat se li donaria una pastilla de sabó, esta campanya ha servit sobretot de reclam i conscienciació, així com facilitar informació de com funciona tot el procés.
El regidor de Medi Ambient ha destacat que continuaran insistint en este tipus de campanyes i actuacions ja que els beneficis són molts, així mateix ha anunciat que han acordat amb l’empresa ampliar el nombre de contenidors.


Demostració Màquina “Lleva-Xiclets”
Ronda ha explicat que este matí a primera hora han assistit a una demostració d’una màquina “lleva-xiclets” que s’ha volgut realitzar davant de diversos tècnics municipals. Esta màquina a penes produïx soroll, i funciona amb vapor d’aigua i un sabó biodegradable. “Hem comprovat l’efectivitat ja que els xiclets acumulats durant molts anys s’han netejat ràpidament i no ha deixat pràcticament rastre – continuava ronda – este tipus de residus són de difícil solució, i esta maquinària és prou eficient”
L’edil de Medi Ambient ha relatat que “este tipus de coses són la que tenim en compte a l’hora de realitzar els plecs de neteja, hem sol·licitat pressupost per a facilitar este tipus d’informació a les empreses que estiguen interessades a presentar plica, ja que considerem que esta màquina o les d’altres empreses que realitzen servicis semblants són molt interessants per a mantindre la neteja viària”

Pin It on Pinterest