Select Page

El film serà visionat en tots els col·legis i fora de concurs en el Festival de Cine d’Alfàs


L’estrena del curtmetratge “Dudas” va convocar a un gran nombre d’amics i familiars dels jóvens protagonistes que van omplir butaques i corredors de l’auditori del Centre Social este passat divendres 22 d’octubre. 17 jóvens d’entre 12 i 17 anys han sigut els que han escrit, realitzat, produït, interpretat, dirigit este curtmetratge que forma part del programa “Un estiu de cine” promogut per les regidories de Benestar Social i Joventut. Els jóvens han comptat amb el suport i la col·laboració d’un tècnic en cinematografia, José Miguel Idígoras, personal del departament de Benestar Social i Joventut així com la productora Pibe’s Vídeo. Igualment, instàncies com el SERVEF, Diputació Provincial, Fons Europeus i Ciutat de la Llum han aportat diferents quantitats econòmiques que han aconseguit sufragar els costos.
Per a l’estrena es va triar l’estil Hollywood de manera que es van preparar tots els elements característics com l’estora d’entrada, el photocall, actuació d’un grup musical que ha compost la banda sonora, etc. L’alcalde, Andrés Ripoll, va elogiar el treball realitzat per tots els jóvens així com des de Joventut, Eloy Hidalgo, va comentar al finalitzar l’acte “estem molt contents per la resposta que ha tingut la gent en l’estrena del curt, els jóvens s’ho mereixien perquè han posat molta il·lusió en esta segona edició del programa “Un estiu de cine” nosaltres des de Joventut hem posat tot el que és necessari perquè es poguera dur a terme este projecte”. L’obra tracta sobre la prevenció dels embarassos no desitjats i la influència que té la droga en eixa temàtica.
D’esta manera, Benestar Social i Joventut han valorat molt positivament esta activitat “perquè els jóvens -va indicar Hidalgo- no sols reben formació tècnica al ser ells els que ho fan tot en el curt, sinó que també estan llançant un missatge a la resta dels seus companys sobre hàbits de comportament. És un curt molt fresc, molt didàctic que portarem a tots els col·legis d’Altea i la província a més que es presentarà fora de concurs en el Festival de Cine d’Alfàs i en altres instàncies oficials”.

Pin It on Pinterest