Select Page

Es representarà este dissabte 23 d’octubre a les 20.30h


El popular actor Fernando Tejero és el protagonista junt amb Joaquín Tejada de l’obra “Piedras en los bolsillos”. Esta representació podrà veure’s este dissabte 23 d’octubre a les 20.30 h a Palau Altea. Des de la regidoria de Cultura, Miquel Zaragoza, ha explicat que estem davant de “una divertida comèdia en què Fernando Tejero i Joaquín Tejada interpreten 15 personatges diferents i el rerefons de la qual és la vida de dos figurants (extres) durant el rodatge d’una pel·lícula en què intenten deixar de ser uns desconeguts”. Fernando Tejero ha rebut recentment el Premi Unió d’Actors Millor Actor de Televisió, ha sigut Premi Goya al Millor actor revelació i Fotograma de Plata Millor actor i Joaquín Tejada és Premi Max de Teatre alternatiu i està present en la majoria de sèries de TV.
Saragossa ha continuat descrivint l’obra “en la que ambdós actors es despleguen en una enorme quantitat de personatges sense més armes que el seu propi cos. Un bell desafiament per a tot actor i al mateix temps un bellíssim homenatge a l’essència del teatre: l’actor”.


 

Pin It on Pinterest