Select Page

L’alcalde ordena a més la devolució de l’arma reglamentària i la placa dels dos agents a la Policia Local


L’alcalde d’Altea, Andrés Ripoll, atenent a l’interlocutòria dictada per la jutge que instruïx el cas dels dos policies locals detinguts, ha decretat iniciar expedient disciplinari per a ambdós casos i la suspensió provisional de les seues funcions mentres duren les mesures judicials. Ripoll ha anunciat la resolució d’estes mesures “així com he nomenat un instructor de l’expedient que recau en el cap de la Policia Local tal com ho marca la llei i a més he nomenat un secretari”.
Els dos policies locals han sigut presumptament acusats de tortures i contra la integritat moral, detenció il·legal, falsedat documental, lesions, amenaces, coaccions i extorsió. La jutge va dictar el 16 d’octubre la “llibertat provisional per a ambdós amb obligació de compareixença cada dilluns de cada setmana i totes les vegades anaren que cridats davant del jutge o Tribunal així com se’ls prohibix aproximar-se a menys de cinc-cents metres de la localitat d’Altea”. Davant d’esta situació, des de l’Ajuntament, l’alcalde va demanar en el dia d’ahir dilluns a la direcció de la Policia Local d’Altea, “que obtinguera dels dos agents la seua targeta d’identificació i la seua placa i que fóra depositada en l’armer la seua arma reglamentària. Així mateix i custodiats per una patrulla, van acudir al quarter de la Guàrdia Civil on van poder arreplegar tots els objectes que van ser escorcollats a més d’acudir a les dependències de Policia Local on van poder arreplegar les seues pertinences”.
L’alcalde ha recordat una vegada més el seu desig que “s’aclarisquen les acusacions en un sentit o un altre, que es declare la sentència i ens permeta continuar actuant i prenent les mesures oportunes”.

Pin It on Pinterest