Select Page

L’exposició es manté fins al 7 de novembre en Palau Altea


 Palau Altea inaugurava ahir l’exposició de Marià Mancheño “80 cavalls” amb l’assistència de més de 200 persones. L’alcalde, Andrés Ripoll, el regidor de Cultura, Miquel Zaragoza, i la resta de la corporació municipal van felicitar el conegut pediatre i artista. Així mateix, i a causa de la seua professió de pediatre, van ser molts els xiquets que també van acudir a la inauguració.
Es tracta d’una col·lecció d’imatges realitzades durant els últims 4 anys on el tema principal de les obres és el cavall. Mancheño confessava tindre especial predilecció per este animal “que em fascina i emociona; quan els dibuix en el camp o l’assetjat la seua respiració em tranquil·litza. Són molt observadors”.
La mostra romandrà exposada en la sala principal expositiva de Palau Altea fins al 7 de novembre.

Pin It on Pinterest