Select Page

L’alcalde d’Altea, Andrés Ripoll ha comparegut públicament junt amb els edils d’Urbanisme, Verónica López i Medi Ambient, Santiago Ronda, per a explicar que “en el moment en què els pressupostos de l’Estat siguen definitius i hi haja consignació per al projecte, a més que ens manen el projecte que es va a executar, convocaré la Comissió de Seguiment del Front Litoral”.
En el transcurs de les seues declaracions, Ripoll ha ressaltat la importància d’haver obtingut l’informe positiu d’Impacte Ambiental; “tràmit indispensable per a desbloquejar el projecte”, ha afegit el primer edil alteà. Segons ha indicat l’alcalde, “ens hem traslladat en 3 anys 12 vegades a Madrid per a abordar la qüestió en la Direcció General de Costes i estic molt content de les gestions realitzades”.
Andrés Ripoll ha apuntat que en estos moments el que cap és esperar l’aprovació definitiva dels pressupostos. Una vegada aprovats, si en ells s’inclou consignació per al projecte, podrà iniciar-se el procés d’adjudicació. “A més han de remetre’ns el projecte definitiu i llavors veurem si inclou les propostes que des de l’Ajuntament vam fer per a millorar el redactat fins al moment”, ha afirmat l’alcalde. Ripoll ha aclarit que serà este el moment de reunir a la Comissió de Seguiment per a valorar el nou projecte i opinar sobre el mateix.
Preguntat l’alcalde per les declaracions del Grup Municipal del PP respecte d’això de la consignació pressupostària en què criticava que esta es disposara per a 4 anualitats, Andrés Ripoll ha sigut explícit; “pareix que el PP està disgustat perquè hàgem aconseguit açò i el que cal estar és contents perquè hem desbloquejat la situació amb l’informe d’Impacte Mitjà Ambiental i aconseguit que s’incloga en els pressupostos de l’any que ve finançament per al projecte”.

 

Pin It on Pinterest