Select Page

La directora general de la Dona i per la Igualtat, Celia Ortega, ha subratllat “la necessitat que tota la societat, i especialment al col·lectiu femení, col·labore per a aconseguir acabar amb la publicitat sexista en els mitjans de comunicació”.


L’alcalde d’Altea, Andrés Ripoll clausurava en la vesprada d’ahir les jornades “Genere i Comunicació” organitzades per la Conselleria de Benestar Social, a través de la Direcció General de la Dona i per la Igualtat, en col·laboració amb l’Associació d’Ames de Casa d’Altea la Vella. Les dites jornades van tindre lloc al Centre Cultural d’Altea la Vella i van estar presidides per la directora general de la Dona, Celia Ortega, el qual va estar acompanyada per la presidenta de l’Associació d’Ames de Casa d’Altea la Vella, Angelita Botella; la presidenta Provincial de la Federació d’Ames de Casa, Isabel Ramírez i la presidenta de la Federació Valenciana de la dita associació, Asunción Francés.
A l’acte van assistir més de 150 dones procedents de les diferents associacions d’Ames de Casa de la comarca, entre elles la d’Altea la Vella que celebrava els seus 15 anys de vida.
Durant la inauguració de les jornades, la directora general explicava que “és molt important que la ciutadania conega la labor de l’Observatori de la Publicitat no Sexista per a poder denunciar davant d’este òrgan tots aquells anuncis que apareguen en els mitjans de comunicació i que puguen ser considerats com discriminatoris per a les dones”.


L’objecte d’estes jornades consistia a sensibilitzar a la societat sobre l’impacte psicosocial dels missatges sexistes que rebem a través dels mitjans de comunicació, així com donar a conéixer l’Observatori de Publicitat no Sexista de la Comunitat Valenciana, com a òrgan autonòmic que vetla pel compliment de la legislació que la regula.
En nom de l’Associació d’Ames de Casa d’Altea la Vella, Angelita Botella va agrair a la Conselleria l’haver triat Altea la Vella com a seu de les jornades; així com va donar les gràcies a les presents i a l’Ajuntament d’Altea per la col·laboració prestada a través de la regidoria de Benestar Social, regida per Gemma Córcoles, qui no va voler perdre’s la cita.
Botella va indicar que “l’Associació d’Ames de Casa d’Altea la Vella estava d’enhorabona per partida doble, ja que li resultava molt gratificant estar acollint les jornades Gènere i Comunicació, a més de celebrar el seu 15 aniversari”.
Va ser l’alcalde, Adrés Ripoll, el qual després de les conferències i el berenar oferida a les assistents va posar el punt final. Ripoll clausurava la jornada invitant les assistents a aplicar els consells rebuts i també va recordar que “este Equip de Govern hem treballat des del primer moment per la Igualtat. Un exemple d’això són els nombrosos programes i servicis que des del departament de Servicis Socials s’han posat en marxa i s’oferixen a fi de potenciar la no discriminació per raó de sexe”.


 

Pin It on Pinterest