Select Page

Demà 7 d’octubre, l’Associació d’Ames de Casa d’Altea la Vella participa, junt amb la Conselleria de Benestar Social a través de la Direcció General de la Dona, en una jornada de conscienciació i coneixement de l’Observatori de Publicitat No Sexista. La dita jornada se celebrarà al Centre Cultural d’Altea la Vella en horari de vesprada i la seua inauguració comptarà amb la presència de la directora general de la Dona, Celia Ortega; la presidenta de la Federació Valenciana d’associacions d’Ames de Casa, Asunción Francés; la presidenta de la Federació Provincial, Isabel Ramírez i la presidenta de l’Associació d’Ames de Casa d’Altea la Vella, Angeles Botella. A la mateixa assistirà la Regidora de Benestar Social de l’Ajuntament d’Altea, Gemma Córcoles, les presidentes de les associacions d’Ames de Casa de la comarca, així com les associades a l’associació d’Altea la Vella. La clausura de l’esdeveniment anirà a càrrec de l’alcalde del municipi, Andrés Ripoll.


En el transcurs de les jornades, les participants assistiran a dos conferències. Una d’elles impartida per Marosa Muntanyés, qui parlarà de les bones pràctiques i manual d’estil per a professionals dels mitjans de comunicació i una segona en què Amparo Ferrando donarà a conéixer la normativa vigent respecte a la publicitat i el sexisme.


L’acte coincidix en el temps amb la celebració del 15 aniversari de la fundació de l’Associació d’Ames de Casa d’Altea la Vella, per la qual cosa esta entitat sense ànim de lucre està doblement d’enhorabona.


Per al desenvolupament de la jornada, l’Associació d’Ames de Casa d’Altea la Vella ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament, a través de la regidoria d’Igualtat, qui ha facilitat les infraestructures necessàries per a la celebració de l’acte.


 

Pin It on Pinterest