Select Page

La galeria Klaus Kramer es va convertir en el primer escenari inaugural de l’obra del músic alteà Josep Vicent


L’obra Insound creada pel músic i compositor Josep Vicent, es presentava este divendres en la galeria Klaus Kramer d’Altea. Amb el suport de l’Ajuntament alteà i de Palau Altea, la premier d’Insound va comptar amb un públic nombrós atent a les noves propostes del músic plenes de referències a la naturalesa i l’entorn en què vivim. Josep Vicent va voler distribuir en diversos espais les distintes peces de què es compon Insound de manera que part del públic estava submergit en el propi escenari. Música minimalista acompanyada d’Amsterdam Percussió Group, amb la ballarina Clara Barberá i el joc visual de vj Warren Ganser. La galeria Klaus Kramer es va convertir en compte de múltiples jocs sonors i innovadores experiències sensorials.
Des de la regidoria de Cultura, Miquel Zaragoza, ha constatat “Amb la presentació d’Insound s’inicia un nou període de col·laboració entre Palau Altea, Ajuntament i Josep Vicent amb el que es pretén acollir i recolzar tota la seua creació musical així com que Palau Altea siga espai de concerts de l’Orquestra Mundial de què el músic és director”. 

Pin It on Pinterest