Select Page


L’Escola de Música i Dansa d’Altea, baix la titularitat de la Societat Filharmònica Alteanense, el patrocini de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altea i la col·laboració del Centre Social d’Altea, ha reformat la seua oferta educativa de dansa, oferint les 3 especialitats oficials existents en els conservatoris reglats de dansa: CLÀSSIC, MODERN i ESPANYOL. A més, s’ha reajustat el programa educatiu de cada especialitat, així com de les hores lectives per a adequar-les i orientar-les cap a una ensenyança oficial de dansa.Cal mencionar que l’Escola de Música d’Altea serà la pionera a oferir en un centre permanent l’especialitat de dansa espanyola a Altea. A més, la incorporació d’esta especialitat aportarà els vessants, exclusivament per a adults de FLAMENC i SEVILLANES. Les noves instal·lacions que s’estan construint en l’actual escola, propiciaran el desenvolupament i promoció d’esta nova oferta educativa, a més d’atorgar a la dansa alteana major projecció i dinamisme. S’informa que les obres són promogudes per l’Aj. d’Altea i seran inaugurades previsiblement al Gener del 2011. Durant el primer trimestre les classes es realitzaran de forma provisional en la sala de dansa del Centre Social d’Altea.El pla d’estudis s’origina amb INICIACIÓ A LA DANSA amb una edat mínima de 5 anys (a complir-los durant el 2010) i a partir dels 8 anys es podrà especialitzar en una o diverses de les 3 especialitats. Inicialment, totes les especialitats seran impartides per Conchín López Serrano, reconeguda professora titulada de les 3 especialitats pel Conservatori de Dansa de València i ballarina de distintes companyies amb què realitza diverses òperes, coreografies i produccions representades en els teatres més importants d’Espanya i Europa.


El termini de matrícula serà del 6 al 17 de setembre i la formalització de la mateixa s’haurà de realitzar únicament en secretaria (esta nova oferta encara no disposa de matriculació per internet), situada en el carrer Filharmònic. Per a més informació es podrà telefonar al 96 584 4499 o a través de www.esmualtea.com.

Pin It on Pinterest