Select Page

S’han presentat al voltant de 2000 aspirants per a 19 places


L’alcalde d’Altea, Andrés Ripoll, ha explicat hui el procés de l’examen d’oposicions a Auxiliars Administratius d’Administració General, la primer del qual prova està convocada per a demà. Segons l’alcalde, “des de fa molts anys no es realitzaven estes proves en l’ajuntament d’Altea i esperem que per fi puguen ser estes places ocupades per funcionaris com requerix l’Administració Pública”. Així mateix l’alcalde ha desitjat sort a tots els aspirants.


“L’examen ha estat fotocopiant-se i custodiant-se per membres del tribunal que esta format per funcionaris de carrera de l’ajuntament d’Altea, de Conselleria i de Governació d’acord amb el que estipula la llei”, ha indicat el primer edil. Ripoll ha recordat que “mai pot haver-hi cap polític en el tribunal d’acord amb la legalitat vigent i esperem que tot transcórrega amb normalitat i si sorgix qualsevol incidència es resoldrà d’acord amb les indicacions del tribunal”


L’examen tindrà lloc demà a l’institut Bellaguarda i s’han habilitat així mateix l’AU i el CP Garganes per a realitzar els exàmens en el cas que es presenten la totalitat dels aspirants. A este procés s’han admés finalment 1.957 persones. El tribunal ha gestionat la presència de la policia local i del DYA. Els candidats han pogut consultar en la pagina web de l’ajuntament, en el butlletí oficial de la província i en els taulers d’informació de l’ajuntament tota la informació relacionada amb estes proves. Este és el primer d’una sèrie de tres exàmens que el tribunal realitzarà per a dirimir qui ocupa les 19 places vacants.

Pin It on Pinterest