Select Page


 Per Quart any consecutiu, la Regidoria de Comerç posa en marxa una campanya promocional amb l’objectiu de potenciar les compres a Altea prèvies a l’inici del nou curs. “Tota aquella persona que faça les seues compres en els comerços alteans amb motiu del nou curs escolar, rebrà a canvi un llibre”, ha explicat l’edil d’àrea, Miquel Zaragoza; qui ha afegit que “a la campanya se suma la col·laboració de la Biblioteca Municipal d’Altea i la d’Altea la Vella. Llocs on hauran de dirigir-se per a canviar els tíquets de compra per un llibre”.


Llibres, vestuari, calçat i material escolar, són un exemple dels objectes vàlids per a participar en la promoció, que serà vàlida de l’1 al 15 de setembre o fins a esgotar existències.


Segons les dades oferides per Zaragoza l’any 2007, primer de la campanya, es van repartir 348 llibres; en el 2008 la xifra va augmentar fins als 573 llibres i l’any passat van ser 613 els llibres entregats. Quant a la suma dels tíquets canviats, en el 2007 esta va ascendir a 45.700€; en 2008 a 64.124€ i en 2009 a 71.325€, la qual cosa revela “el destacat muntant econòmic que les famílies desembossen a l’inici de curs, ja que estes quantitats només són una part de les adquisicions que es fan”, ha matisat l’edil de Comerç i Cultura. Zaragoza ha conclòs la seua intervenció desitjant a la nova campanya el mateix èxit que a la de la passada edició.

Pin It on Pinterest