Select Page

El músic i compositor alteà oferix un concert el 10 de setembre amb The Amsterdam Percussion Group


L’alcalde d’Altea, Andrés Ripoll, ha firmat un conveni de col·laboració per mitjà del qual el músic i compositor alteà, Josep Vicent, passa a utilitzar un espai d’oficines al nou edifici municipal a Altea la Vella. Este acord permet a més que Josep Vicent oferisca un concert el pròxim 10 de setembre a la galeria Klaus Kramer amb The Amsterdam Percussió Group així com possibilita que la World Orchestra torne a Palau Altea al desembre.


Andrés Ripoll ha destacat la vàlua professional de Josep Vicent amb el que “volem mantindre una relació professional i aprofitar-nos de la seua qualitat artística perquè tenim amb nosaltres un personatge rellevant i iniciarem col·laboracions mútues que poden repercutir en el bon nom d’Altea i en la seua promoció professional”. D’esta manera, i per mitjà de la firma d’este conveni “aconseguim -continua anunciant Ripoll- un concert el pròxim 10 de setembre amb The Amsterdam Percussió Group, un altre amb la World Orchestra al desembre a Palau Altea i aconseguim a més cedir-li l’ús d’unes oficines a la segona planta de l’edifici d’Altea la Vella per als seus nous projectes musicals”. Des d’estes oficines, el músic i compositor desenvoluparà propostes com la d’In Sound i tot el que en col·laboració amb Casa Mediterrani està generant “estos nous projectes -comenta l’artista- tindran Altea com referent, si In Sound té el seu fruit, Altea es convertirà en caldo de cultiu de propostes noves”. La voluntat de l’artistes és que este primer pas “siga el germen d’una miqueta més en el futur que siga bo per a Altea i per a tots els involucrats en el projecte”.
Josep Vicent ha detallat eixe concert del pròxim 10 de setembre “que serà molt especial, ple de creativitat on presente unes obres noves com a In Sound i conte amb la col·laboració d’una excepcional ballarina, Clara Barberá, amb mi estarà també The Amsterdam Percussión Group”. La venda d’entrades ja està disponible en www.servicam.es.
La informació relativa a tota la biografia de Josep Vicent i els seus projectes actuals així com sobre la World Orchestra es poden trobar www.josepvicent.com


  

Pin It on Pinterest