Select Page

El trio de vent-metall actuarà el dijous 12 en la Plaça de l’Aigua


Com cada dijous del que portem d’estiu, la regidoria de Cultura d’Altea organitza el cicle de concerts Música a Boqueta Nit en la Plaça de l’Aigua del municipi alteano. “Este dijous –anuncia el regidor, Miquel Zaragoza – li toca el torn a trio de metalls “Music Brass 3”, una formació poc habitual dins de la família dels metalls, format per trompeta, trompa i trombó i tots els seus components són solistes de l’Orquestra Simfònica d’Extremadura”.
Zaragoza ha continuat indicant “la formació que va nàixer per l’interés d’investigar en la música de metalls inclou l’arreglament de peces més clàssiques no originals, alguns dels quals són realitzats per ells mateixos, fins a peces més modernes i contemporànies del repertori actual d’esta formació. Entre els seus nous projectes està realitzar concerts didàctics, la gravació del seu primer CD i la difusió de la música de metalls per la geografia espanyola”. El grup està format per Sergio Novella (trompeta) Gustavo Castro (trompa) i l’alteano Antonio Lloret (trombó).
L’actuació tindrà lloc a les 21h el dijous 12 en la Plaça de l’Aigua d’Altea.

Pin It on Pinterest