Select Page

Gemma Córcoles fa recopilació del treball realitzat en estos tres anys


L’edil de Benestar Social, Immigració, Igualtat, Sanitat i Tercera Edat ha fet balanç dels programes llocs en marxa esta legislatura hui dilluns en el CEAM d’Altea. Gemma Córcoles ha volgut destacar la posada en marxa de la llei de dependència en esta legislatura, projecte que “el PP no va voler posar en marxa” , així com l’aplicació d’uns criteris clars i públics a l’hora de concedir subvencions, reducció de les taxes per a persones amb menys recursos econòmics, i la restructuración i eficiència dels servicis a l’augmentar el personal contractat i els programes gestionant les subvencions disponibles per part altres administracions i de la CAM. 


Córcoles ha desglossat l’actuacions; contractació d’un treballador social per a l’atenció a Altea la Vella, modernització dels recursos informàtics i posada en marxa de la llei de protecció de dades, implantació de programes per al foment d’ocupació, adequació de places d’aparcament personalitzades i registre de les targetes per a discapacitats, cessió d’una furgoneta a creu roja per a transport de menors, foment de l’ocupació millorant els servicis i recursos als altéanos i alteanas amb el programa Emcorp, així com foment de l’associacionisme, suport a la població immigrant, regulació de la concessió d’ajudes d’accés a residències de la tercera edat i posada en marxa de la setmana del major i de plans d’actuació per a impulsar l’assentament dels principis d’Igualtat.


A nivell financer, la regidora de benestar, ha volgut destacar diversos aspectes: la deducció de l’IBI d’un 20% a famílies amb mes de tres fills i 50% per a famílies especials, la millora de les dependències de servicis socials i ampliació del Centre Social amb una subvenció de 435.000 €, del 1er pla-e, i la posada en marxa de la programa “Prestacions de servicis socials, promoció i reinserció social i d’atenció a les persones en situació de dependència”, amb 509.803,88€  finançat per part del 2n pla E . Així com “la contractació de sis treballadors socials, sense augmentar el gasto, i la renovació finançada la 100% de tots el material informàtics en el departament de benestar social. Xifrant quasi en el 80% la subvenció per part de les diferents entitats, conselleries, ministeris i fons europeus a les regidories  de què ens encarreguem” ha destacat Córcoles


L’edil Gemma Córcoles ha volgut remarcar la creació de reglaments clars i públics , que “garantir l’accés als recursos en condicions d’igualtat amb unes regles del joc clares per a tots” on tots els ciutadans poden consultar els criteris i perquè s’han donat les subvencions. Córcoles ha expressat la seua satisfacció al “haver donat el gir que els ciutadans i ciutadanes d’Altea es mereixen: el de ser atesos en funció de la garantia dels seus drets, garantint l’accés als recursos en condicions d’igualtat, amb unes regles del joc clares i iguals per a totes i tots, qüestió esta que altres no podran defendre”.
 

Pin It on Pinterest