Select Page

Sartoris Music Band oferirà un concert a les 21 h en la Plaça de l’Aigua.
El cicle de concerts estiuencs Música a Boqueta Nit ens oferix este dijous l’actuació de Sartoris Music Band amb reminiscències folk i psicodèliques. Este grup es va formar en 2007 amb Soren Evinson i Daniel Papell i va iniciar les seues actuacions en el circuit de locals barcelonins com ara La Cova dels Cultures, Heli Gabal o Lecasbah entre altres. En l’estiu de 2009 van mamprendre ja una gira per Portugal, Altea, Madrid, i Dinamarca. La seua música està qualificada com Melofolk de la que els crítics musicals afirmen es tracta d’un folk “dramàtic, intimista, descarnat i vitalista”.
Daniel Papell i Soren Evinson exploren contínuament nous registres i mostren contínuament treballs transformats i cançons inèdites. Els instruments que habitualment utilitzen són guitarres, fagot, sintetitzadors, veu amb col·laboradors com Gustavo Fantino i Stratocaster i Italo Melis, baterista.
Com ve sent habitual la cita és este dijous 29 de juliol a les 12h en la Plaça de l’Aigua.


Pin It on Pinterest