Select Page

La corporació municipal acudix a la missa este diumenge a les festes de Sant Roc
L’alcalde d’Altea, Andrés Ripoll; la regidor de Festes, Pepa Perlés; el regidor de Cultura, Miquel Saragossa; la regidora de Benestar Social, Gemma Córcoles, així com altres regidors de la corporació municipal van encapçalar este passat diumenge la missa en les festes de Sant Roc. L’ermita celebra enguany el bicentenari de la seua construcció.
El dissabte es va donar la tradicional i singular tallà i platà de l’abret , on els veïns tiren aigua als portadors per a sufocar la calor al llarg del recorregut. Els encarregats de transportar l’arbre s’esgarren i lliguen les camisetes al tronc abans del seu alçat. La celebració va acabar amb degustació de “coca a la llumà”, com és tradició.

Pin It on Pinterest