Select Page

L’alcalde assegura que hi ha els que s’estan aprofitant de la nova composició de la corporació
Andrés Ripoll ha manifestat l’existència de determinats grups polítics en la corporació municipal “que únicament pretenen ralentitzar la nostra gestió”. Així ho afirmava després del tancament de la sessió plenària ordinària d’este dijous 29 de juliol remarcant “el nou espectacle a què per sort o per desgràcia estem ja acostumant els nostres ciutadans”.
Amb estes paraules, l’alcalde ha volgut apuntar a eixes “persones de la corporació municipal que tan sols estan interessades a posar entrebancs en alguns casos presentant contenciosos i recursos i que en estos moments, s’estan aprofitant de la nova composició del ple per a ralentitzar decisions que no obstant, des de l’equip de govern continuarem prenent i continuarem buscant tot el que és necessari i bo per al vaig poblar d’Altea presentant-les on corresponga, el ple, la junta de govern, etc.”.
L’únic punt de l’orde del dia tractava de la modificació pressupostària per la que un crèdit que es va demanar per a comprar i condicionar la zona annexa al consultori mèdic de Pla del Castell “a causa de les nostres gestions –remarca Ripoll- s’ha pogut no obstant finançar gràcies al Pla E estatal i ara eixos diners pretenem que siga destinat a altres necessitats”. La proposta de modificació pressupostària presentada davant del ple pel regidor d’Hisenda, Eloy Hidalgo, proposava el destí d’eixe crèdit a la compra d’un local per a l’oficina municipal en l’Av. de La Nucia; el pagament de les contribucions especials per a la urbanització de L’Olla; les obres del mur del carrer La Bola; mobiliari per a l’Arxiu Municipal; construcció de nínxols i reparació de carrer en cementeri municipal. A més de tot açò, la  intenció de l’equip de govern era solucionar una qüestió “que ve del govern anterior –indica l’alcalde- ja que es van expropiar uns terrenys arran de la modificació de la via TRAM en el seu moment però que no s’havia liquidat als propietaris i ascendia en un cas a 35.500 i 8.500 euros respectivament els quals poden arribar a generar interessos”.
En la sessió plenària, la regidora de Cipal, Carolina Punset, es va mostrar contrària a un dels projectes de destí d’eixa proposta que era la relativa a vestuaris i pistes esportives en el poliesportiu d’Altea la Vella. Punset va demanar la retirada de l’únic punt de l’orde del dia al considerar que eixe projecte no era necessari ni urgent i requeria el seu estudi. Amb la votació, PP, Paca Sevila (regidora No Adscrita) i Cipal van aconseguir que es retirara enfront dels vots de PSOE i Bloc. L’alcalde va proposar que l’estudi d’eixe punt de la modificació pressupostària es realitzara aprofitant el període d’al·legacions però no va aconseguir que els grups polítics acceptaren la seua proposta.

Pin It on Pinterest