Select Page

 
Soraya Duque -Joieria-, Fernando Carmona i Chelo Santacreu -cuiro- i Alex Redondo -joieria- aconseguixen els tres premis de la present edició de la Mostra d’Artesanía, valorats en 1.000, 900 i 800 euros respectivament; així ho ha anunciat el regidor de Cultura, Miquel Zaragoza. La visita a la Mostra i la deliberació del jurat tenia lloc en la vesprada-nit d’ahir i com ha indicat Zaragoza, “va ser molt difícil atorgar els premis perquè la qualitat de totes les peces era molta”.
Quant als premiats, el primer premi va ser per al collaret de Soraya Duque, creada en or i plata i inspirada en la naturalesa, “sobretot en l’Amazones” com explica l’artista.
El segon premi va recaure en el bossa de mà de cuiro de Fernando Carmona i Chelo Santacreu, “fet per peces, trenat i modelatge a mà amb motius de la Cúpula d’Altea, perquè enguany se celebra el centenari de la mateixa”, comentava Santacreu.
I el tercer dels guardons va recaure en una altra peça de joieria, realitzada en plata i pedres semiprecioses d’Alex Redondo. “Un collaret que consta de tres peces i inspirada en la forja artística”, com apuntava l’artesà, qui participa en la Mostra per primera vegada.
“Com ve sent habitual, les peces guanyadores passen a formar part del patrimoni municipal i alguns dels premis d’anys anteriors es troben exposats a la Casa de Cultura”, ha recordat el responsable municipal de Cultura.
El Jurat de la Mostra va estar presidit per la 1a tinent d’alcalde, Verónica López i va comptar a més amb representació d’UNART, Unió d’Artesans d’Altea.

Pin It on Pinterest