Select Page

La corporació municipal, encapçalada per l’alcalde d’Altea Andrés Ripoll, va participar diumenge en la missa de Campanya i Processó Marinera que tanquen les festes de Sant Pere i Verge del Carme.


La missa va tindre lloc a l’aire lliure al passeig Sant Pere i després la comitiva es va desplaçar en processó fins al port d’Altea on es van traslladar les imatges donant lloc a la processó marinera. Durant el trasllat es va aprofitar per a l’hissat de la bandera blava de la platja de La Roda del municipi alteà per part de la Reina de les festes.


En l’acte es van recordar als mariners i pescadors que han mort enguany, amb la tradicional corona de llorer. La dita corona va ser llançada al mar davant de la badia d’Altea per les Reines Major i Infantil i els Clavaris i Clavaris d’Honor d’enguany.

Pin It on Pinterest