Select Page

El passat 8 de juliol van arribar, a l’aeroport d’Alacant, els 10 xiquets sahrauís que enguany l’associació “Luali” Amics del Poble Sahrauí d’Altea ha pogut sumar als de l’any passat. Les famílies acollidores, junt amb membres de l’associació, van esperar impacients la seua arribada que per fi es va efectuar a les 06:00h. “Un any més amb tota la nostra il·lusió acollim els millors ambaixadors sahrauís que vénen carregats de somriures i de ganes de compartir amb nosaltres les seues vides, sensacions i emocions este estiu”, comenten des de l’associació.
El diumenge 11 de juliol després que els xiquets descansaren del viatge i durant la fase d’adaptació a les seues famílies d’acollida, Luali els va oferir una festa de benvinguda a casa de la vicepresidenta de l’associació, amb l’objectiu de conéixer-se tots un poc millor i valorar si hi ha algun tipus de problema amb algun xiquet.
D’altra banda, seguint amb el treball d’ajuda al poble sahrauí que Luali realitza durant tot l’any, per segon any consecutiu, en el mes d’octubre partirà cap als campaments de refugiats sahrauís en Tinduf -Algèria- un camió solidari amb aliments no peribles, material escolar, material sanitari, etc. Material que Luali ja està arreplegant.
“En nom de l’associació nostre agraïment a Jaime Cortés Llinares -el Petenero- per la donació del camió solidari; al mecànic Batiste Llinares per la seua col·laboració en la revisió i posada al punt del dit vehicle. I també donem les gràcies a magatzems Roca per cedir-nos les seues instal·lacions per a guardar el camió”; ha conclòs Pepe Suay integrant de l’associació Luali d’Altea.


 

Pin It on Pinterest