Select Page

L’Ajuntament d’Altea, a través de la seua Regidoria de Projectes Europeus, ha incorporat una intèrpret d’ucraïnés amb l’objectiu de ser suport per a les famílies refugiades en la localitat.

La nova treballadora, Ewa Agnieszka Kondraciuk, prestarà els seus serveis durant sis mesos, i realitzarà les seues funcions en l’Oficina d’Atenció al Ciutadà i Serveis Socials, i principalment ajudarà aquestes famílies a realitzar tot tipus de tràmits administratius necessaris com la inscripció en el padró, l’escolarització o sol·licitud d’ajudes. A més, serà suport per als treballadors de Serveis Socials, sobretot per a donar servei de traducció en les labors de suport psicològic. L’horari d’atenció serà de 10.00 a 13.00 hores.

“Altea està rebent un gran nombre de refugiats ucraïnesos que fugen de la guerra i necessiten tot el nostre suport, per això hem incorporat una intèrpret als serveis prestats a la ciutadania. Una persona que els ajude a realitzar els tràmits imprescindibles per a iniciar una nova vida ací, i els puga secundar i ajudar en qualsevol assumpte”, ha comentat Mari. A. Laviós, regidora de Projectes Europeus

Pin It on Pinterest