Select Page

Dies després que l’alcalde anunciara l’informe positiu d’Impacte Mitjà Ambiental del Projecte de Regeneració del Front litoral, el Grup Municipal Popular, a través dels seus edils Anabel Zaragoza i Jaime Sellés, sol·licita a alcaldia que reunisca a la Comissió de Seguiment del dit projecte. Per al PP és important conéixer si l’esmentat informe té en consideració les propostes del Ple.


“És necessari que es convoque la Comissió per a saber quin projecte és el que s’ha concretat, si inclou els propostes aprovades en Ple i exigim a l’alcalde que informe de quin és l’estat concret en què es troba el projecte”, ha indicat la Portaveu del Grup Popular.


Com ha explicat Saragossa, “el projecte de Rehabilitació del Front Litoral és fonamental per al futur del nostre municipi i en un acord subscrit per tots els grups municipals de l’Ajuntament es va assegurar la convocatòria de la Comissió de Seguiment d’este projecte a fi d’arreplegar distintes opinions, participar, fiscalitzar i formar part de qualsevol tipus de decisions respecte a les obres, defenent en tot moment els interessos dels ciutadans; inclús demanar explicacions quan les decisions adoptades unilateralment pel Govern d’Espanya ens perjudicaren”. A este la Portaveu popular afig que “la Comissió només ha sigut convocada una vegada i fa uns dies l’alcalde va anunciar que l’informe d’impacte ambiental ha sigut favorable i que el pròxim pas és la licitació del projecte. Per això sol·licitem la reunió de la Comissió de Seguiment, perquè el que ens preocupa és saber si s’han tingut en compte les peticions de l’acord plenari, perquè independentment que siga una realitat el projecte, no perjudique els ciutadans d’Altea”.


Per la seua banda, Jaime Sellés ha recordat que des del Govern de la nació, fins al moment, no s’ha posat a disposició del projecte una partida pressupostària específica i des del Govern Local es defén que el projecte es durà a terme a través una partida genèrica, perquè “ara que ja s’ha anunciat la licitació, volem que s’explique a la Comissió de Seguiment, amb quins fons es va a executar el projecte, entre altres qüestions”.

Pin It on Pinterest