Select Page

Este matí, l’alcalde i l’edil de Benestar Social, acompanyats per alguns dels membres de la corporació Municipal, han donat la benvinguda al municipi als 8 xiquets sahrauís que passaran l’estiu a Altea en famílies d’acollida. Famílies que sense cap tipus de contraprestació decidixen rebre en les seues cases a un xiquet perquè no haja de passar l’estiu en els campaments de refugiats, evitant-li així les elevadíssimes temperatures de la zona durant esta època de l’any.


En el transcurs de la recepció, des de l’Ajuntament s’ha oferit un obsequi a cada un dels xiquets i l’alcalde, Andrés Ripoll ha agraït a les famílies d’acollida “el seu oferiment perquè estiu darrere d’estiu es puga dur a terme esta labor humanitària”.


” Als xiquets els desitge que passen l’estiu el millor possible i que aprofiten també este temps per a realitzar-se totes les revisions mèdiques que necessiten”, ha afegit l’alcalde.


Des de Benestar Social, Gemma Córcoles ha explicat que “l’estada d’estos xiquets en la Marina Baixa i concretament a Altea els permet estar lluny de les altes temperatures del Sàhara i es recuperen del seu estat de salut, a més de menjar millor ja que enguany concretament ha sigut dur en este sentit”.


Córcoles ha informat que l’Ajuntament col·labora amb l’acció assumint el cost dels bilets d’avió per al trasllat dels xiquets, el cost del qual sol oscil·lar entre els 3.000 i 4.000€, depenent del nombre de xiquets sahrauís que cada estiu es desplacen fins a Altea.

Pin It on Pinterest