Select Page

A primera hora del matí, sobre les 8:15h, l’oficina que Caixaltea té al polígon Garganes, junt a la gasolinera, patia un atracament a les mans de dos encaputxats. El “modus operandi” ha sigut el llançament d’una pedra de considerables dimensions sobre un dels vidres de la porta d’entrada, aconseguint perpetrar un forat que els ha permés accedir al local en el moment en què un dels empleats es dirigia al caixer automàtic per a recarregar-lo, segons les dades que este mitjà ha pogut conéixer a les portes de l’oficina minuts després del succés.


Segons pareix els atracadors estaven esperant el moment oportú per a dur a terme l’atracament en l’interior d’un vehicle aparcat en la mateixa porta de l’oficina. Una vegada aconseguit els diners han fugit.
De moment els responsables de Caixaltea han refusat fer declaracions i els efectius de la Guàrdia Civil i Policia Científica continuen treballant en l’esclariment del que ha succeït.


 

Pin It on Pinterest