Select Page

El cicle de concerts Música a Boqueta Nit s’iniciava ahir a la Plaça de l’Aigua amb l’assistència de més de 400 persones. Des de Cultura, Miquel Zaragoca, ha indicat que l’èxit de públic era l’esperat tenint en compte les xifres d’anys anteriors. En esta quarta edició, s’ha triat l’inici del cicle l’actuació de a Boqueta Nit Banda “una formació -comenta Zaragoza- formada per músics professionals majoritàriament alteans als que com a novetat se’ls ha unit en esta ocasió la cantant Eva Olivencia”.


Cada dijous a les 21 h i a la Plaça de l’Aigua hi haurà una actuació d’este cicle durant els mesos de juliol i agost. Remigi Palmero presentarà el pròxim 8 de juliol el seu treball “Sense comentaris”. Palmero és un conegut guitarrista i un dels personatges clau del denominat rock mediterrani dels 80. 

Pin It on Pinterest