Select Page

L’alcalde d’Altea i el seu homòleg a Callosa visiten l’actuació que compta amb un pressupost d’1.351.788 euros


L’alcalde d’Altea, Andrés Ripoll, i el seu homòleg a Callosa d´en Sàrria, Batiste Saval, junt amb l’edil d’Urbanisme, Verónica López, part de l’equip de Govern, representants de la Junta de Veïns, i membres de l’empresa concessionària, Tyosa, han visitat les obres de reurbanització de Santa Clara que es preveu que estiguen finalitzades en dos setmanes. El projecte compta amb un pressupost d11 1.351.788,64 euros que abonaran els propis veïns de la zona en unes contribucions especials.


Les obres han permés dotar a la urbanització amb enllumenat, asfaltat i la connexió d’aigua així com la d’aigües residuals. En este sentit, el primer edil alteà ha matisat que s’ha aconseguit que Santa Clara “compte amb totes les infraestructures que eren necessàries”. Així mateix, Ripoll ha recordat que es tracta d’una actuació conjunta on s’han involucrat tant l’Ajuntament d’Altea com el de Callosa ja que la urbanització es troba entre els dos termes municipals. “Amb la col·laboració d’ambdós institucions hem resolt els problemes gràcies a la bona voluntat i al treball conjunt. Comprovar l’evolució de les obres és una satisfacció ja que estem aconseguint resultats positius per als nostres veïns”, ha insistit el primer edil.
Per la seua banda, l’edil d’Urbanisme ha insistit en el fet que “estem molt orgullosos que vagen a acabar les obres” i ha agraït “la paciència dels veïns per la demora en la seua execució i pels perjuís ocasionats durant les mateixes”. López també ha volgut agrair l’esforç de les dos administracions locals implicades aconseguint que “la urbanització tinga tots els servicis necessaris”.
Finalment, l’alcalde de Callosa d´en Sàrria hi ha matisat que “es tractava d’una urbanització creada fa molts anys amb carències estructurals patents” però ara “gràcies a l’acord entre els dos ajuntaments aconseguim solucionar els problemes dels ciutadans de la zona i estem dotant a la urbanització amb els servicis necessaris i de qualitat”. Saval també ha aprofitat per a agrair als servicis tècnics municipals d’Altea i Callosa “el seu magnífic treball i la seua implicació en el projecte”.


 

Pin It on Pinterest