Select Page

Enguany EcoAltea tindrà lloc el primer cap de setmana d’octubre
Els jardins de Palau Altea es vestiran de fira alternativa una vegada més els dies 2 i 3 d’octubre amb la celebració de la 2a edició del Festival de Circ, CircAltea. A més, en esta ocasió EcoAltea acollirà les “Jornades sobre menjadors Ecològics” organitzades en col·laboració amb el Forum Valencià d’Agroecología.
Segons la regidora de Participació Ciutadana, Carolina Punset, la conscienciació ecològica és la base de tota la fira però volem fer-ho d’una forma positiva, dinàmica i divertida. “Estarà molt present el Moviment Internacional de Transició. Enguany, volem que la fira gire entorn d’este tema: prendre consciència que els recursos del planeta són limitats i haurem de canviar hàbits en la nostra vida. Hi haurà tallers per a recuperar el local, treballs de maçoneria seca, de canyes…”
“A més, enguany presenta novetats, com la Quedada Solar amb tallers en què
Aprendrem a fer pa de germinats assecat al sol i construirem un eixugador solar de fruita i verdura, a més d’un concurs de menjar preparat en cuina solar”, ha manifestat la coordinadora de l’esdeveniment, Aurelia Álvarez de l’Associació Bilolama.
La fira comptarà amb les activitats d’altres anys, tallers, xarrades, mercat ambulant i, per descomptat activitats per a xiquets: tipi indi, contacontes, espectacle a Palau i Gala de Circ a càrrec d’Encert Artistes, que l’any passat van aconseguir el ple absolut a Palau i en les seues activitats a l’aire lliure.
Finalment i com una altra novetat d’esta convocatòria, tindrem una fira d’especialistes dins de la fira, EcoAltea Activa, taules de treball que agrupen només professionals implicats en distints àmbits com la recuperació de llavors locals, associacions/cooperatives de consumidors ecològics, horts escolars i urbans… a fi que compartisquen experiències, idees i projectes i que cada vegada més pobles es contagien amb estes iniciatives.
Amb este nota de premsa pretenem convocar a tots els implicats en alternatives ecològiques perquè es posen en contacte com més prompte millor amb l’associació bilolama si volen participar en la fira com a expositors o prestant qualsevol altre tipus de servici. info@ecoaltea.org



Regidoria d’Agricultura

Pin It on Pinterest