Select Page

L’alcalde preveu que finalitzaran en dos setmanes i demana disculpes a veïns i comerciants per les molèsties


L’alcalde, Andrés Ripoll, ha anunciat que ja s’han iniciat les obres de millora del clavegueram en l’avinguda Jaume I. En este sentit, el primer edil ha recordat que l’empresa concessionària del servici d’abastiment d’aigua potable i sanejament, Aigües d’Altea, està executant el projecte que preveu que finalitze en dos setmanes.


Per a accelerar la finalització de les obres, “hem tallat l’avinguda aconseguint que s’augmente el nombre de metres d’actuació per a així afectar el mínim possible a veïns i comerciants”. Davant d’esta situació, el primer edil ha demanat disculpes a tots els afectats i ha destacat que l’obra era “urgent” ja que es va detectar que “havien fugues en el clavegueram d’aigües negres que podien afectar les estructures d’alguns edificis”. Després de detectar el problema i comprovar que existia òxid en diverses estructures de ferro, des de l’Ajuntament “actuem amb la màxima rapidesa i ara amb les obres s’està resolent la situació”, ha recalcat l’alcalde.


“Demane disculpes als veïns i comerciants de la zona ja que les obres els afecten directament però estem treballant perquè la situació es resolga com més prompte millor i així tornar a permetre l’accés normal”, ha insistit Ripoll.

Pin It on Pinterest