Select Page

La Federació de Handbol de la Comunitat Valenciana ha triat Altea per a celebrar la seua tradicional Festa Final del Handbol com a clausura de la temporada 2009/2010. Per eixe motiu dissabte que ve, 12 de juny, es donaran cita a la Vila Blanca les seleccions d’ handbol d’Alacant, València i Castelló, a més de disputar-se un trofeu amistós entre equips de la Comunitat en les categories d’infantils, cadets i juvenils.


L’organització de l’esdeveniment anirà a càrrec del Club Esportiu Vila Blanca, com a equip amfitrió, i comptarà amb la col·laboració de l’Àrea de Joventut i Esports. Precisament el president del C.E. Vila Blanca, Toni Fuster, considera “un orgull per al nostre club acollir a les seleccions de handbol de la Comunitat”, i va agrair la confiança de la Federació “que premia la nostra aposta per l’esport de base”, respecte d’això Fuster va destacar que cinc xiques del club d’Altea participaran en la selecció infantil alacantina. Els partits amistosos es jugaran en els dos pavellons, el de Garganes i el Palau dels Esports, començant a les 10,30 hores del matí i prolongant-se les competicions fins passades les 20,00 hores de la vesprada. Durant eixe temps està previst el següent calendari per categories: Infantil Masculí a les 12,30h; Infantil Femení a les 10,30 hores; Cadet Masculí a les 17,00h, i Cadet Femení a les 12,30 h; Juvenil Masculí a les 10,30 h i Juvenil Femení a les 18,30h. El sistema de competició serà triangular amb la participació de la selecció de València/Castelló; Selecció d’Alacant i Club Esportiu Vila Blanca.
El regidor d’esports, Eloy Hidalgo, va felicitar al CE Vila Blanca per haver sigut seleccionat per la Federació Valenciana per a celebrar a Altea la fi de temporada. L’elecció d’Altea, va dir Hidalgo, no és casual ja que suposa un reconeixement de la Federació feia un club que està treballant per a potenciar el handbol en la base i que té nombrosos equips en totes les categories competint i fomentant el handbol entre els jóvens alteans.

Pin It on Pinterest