Select Page

Les activitats es realitzaran amb tots els col·legis públics durant la primera quinzena de juny


L’Institut d’Ecologia del Litoral desenvoluparà a Altea amb tots els col·legis públics una sèrie d’activitats amb la finalitat de donar a conéixer el parc de Serra Gelada i el seu entorn Litoral. Des d’Educació, Pepa Perlés, ha avançat que serà durant la primera quinzena de juny quan es duguen a terme estes activitats “es durà a terme una xarrada sobre els valors ambientals de la Illeta de l’Olla i del parc Natural Marítim Terrestre de Serra Gelada i el seu entorn litoral i posteriorment s’embarcarà als xiquets a bord de l’embarcació del Club de Busseig Scorpora per a navegar durant una travessia per la Badia d’Altea i la Serra Gelada”.
L’horari de realització de l’activitat serà de 9.30h a 13h i el grup no sobrepassarà els 20 alumnes cada dia. Els alumnes són els que actualment cursen 6t de Primària de tots els centres educatius d’Altea.
Perlés ha explicat que estes activitats compten amb la subvenció de la Caixa d’Estalvis del Mediterrani i col·labora el Club Nàutic d’Altea.

Pin It on Pinterest