Select Page

L’Ajuntament d’Altea i el Club Autocaravàning d’Alacant han organitzat la segona Concentració d’Autocaravanistas d’Altea que tindrà lloc en l’esplanada del mercat ambulant del 14 al 18 de maig; així ho han donat a conéixer l’edil de Turisme i Comerç, Miquel Zaragoza; José Manuel Martín Meliá, representant de l’esmentat club i l’alcalde, Andrés Ripoll.
Segons ha explicat el responsable municipal de Turisme, la concentració s’organitza entorn d’una jornada d’anàlisi d’este tipus creixent de nou turisme, que tindrà lloc al Centre Social i que compta amb el suport de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, el títol del qual és “El potencial del turisme d’autocaravana: una realitat en expansió”.
Zaragoza ha destacat la importància d’este nou tipus de turisme que va en augment; “actualment són més de 2 milions d’autocaravanes les que circulen per la UE. Davant d’esta xifra, diferents països europeus ja s’han adaptat a este fet facilitant l’estada i la visita de destinacions turístiques com és el nostre”.
Finalment l’edil de Turisme hi ha assenyalat que en l’edició anterior es van arreplegar els tiquets de compra dels autocaravanistes durant la seua estada a Altea per a determinar el gasto total que es va realitzar a Altea i es van aconseguir els 7.000 euros de gasto en els comerços del municipi.
Per la seua banda, l’alcalde ha afirmat, “els governs locals han de posar a punt el seu destinació turística per a estar sempre al dia de tot la novetat que es genere i aparega com un repte constant. L’autocaravanisme és una aposta important per demanar i acollir un tipus de turista de poder adquisitiu mig alt i que pot significar una important alternativa a altres models com el de sol i platja. Nosaltres estem també apostant per un turisme de qualitat, sostenible amb el medi ambient i sense cap dubte, estem sempre defenent la cultura”. Ripoll ha recordat que esta Jornada és fruit d’una proposta presentada per Altea en la comissió de Turisme de la FVMP i que compta amb la col·laboració estreta de les regidories de Turisme amb Miquel Zaragoza, Trànsit i Seguretat Ciutadana amb Patricia Mora i Infraestructures dirigida per Santiago Ronda.


 Com a representant del Club Caravàning d’Alacant, organitzador de la concentració, José Manuel Martín Meliá ha desvelat el programa d’activitats previst per als pròxims dies. Unes activitats de què disfrutaran les més de 300 persones que està previst acudisquen, ja que fins al moment són 115 les autocaravanes inscrites.


Nota: programa d’activitats en el fitxer adjunt

Pin It on Pinterest